Kontakt

Double-click here to add your own text.


I Påsken 2020 er der mulighed for at aflevere hynder, samt valg af stof på Bådhynder , Midlerkampsvej 20 , 4900 Nakskov.

Eller afhentning af hynder , samt valg af stof.


Ring til Bådhynder 20768031.

Kontakt os her:


Telefon: 20768031


Mail: baadhynder@gmail.com


Vær sød at skrive dit mobilnummer ved forespørgsel så jeg altid kan få fat i dig, tak.


Som nævnt på forsiden lider jeg i perioder af afasi pga en blodprop for år tilbage. Dette ændrer dog hverken på pris eller kvalitet :O)

Kommer du fra Fyn eller Jylland - så fortvivl ikke!


Du kører til Spodsbjerg-Tårs færgen, læsser dine hynder på en bagagevogn og tager færgen over til Tårs hvor jeg står klar til at tage imod dig og dine hynder.


Jeg medbringer stofprøver, så du med det samme kan beslutte dig for kvalitet mm.


Det samme gør vi så når hynderne er færdige, der tager jeg færgen over og du møder mig i Spodsbjerg.


Det plejer at være en super løsning for alle.


Håber vi ses.


OM OS

Vi er en familieejet virksomhed som startede havehynde og bådhyndeproduktion i 1992 i Nakskov.


Siden rykkede produktionen af vores bådhynder og betræk til eget firma i Polen, hvor vi har produceret hynder og bådhynder til det danske marked i over 20 år.

Vi kontrollerer selv produktionen og kvaliteten af vores bådhynder og har derfor ingen mellemled. Dette er vores store force som gør, at vi er de billigste på markedet indenfor bådhynder, med en meget høj kvalitet.


Da efterspørgslen på bådhynder blev og er stærkt stigende på det danske marked, besluttede vi at etablere et helt nyt firma koncept direkte målrettet sejlfolket.

Vi har oparbejdet stor erfaring i mange materialer til betræk (uld, syntetiske, læder mfl) og af skumindholdet, herunder bæreevner og komfort, til både indvendigt og udvendigt brug.


Vi sætter en stor ære i vores kundetilfredshed og leverer personligt størstedelen af vores ekspeditioner, så vi sammen med dig sikrer, at alle ønsker og behov er indfriet.


Kontakt os så vi sammen kan finde ud af hvordan vi opfylder dit ønske til nye hynder og en skøn følelse af 'ny' båd...Kontakt os på:

Telefon: 20768031


Mail:

baadhynder@gmail.com

Copyright ©2010. Baadhynder.dk. All Rights Reserved.
Bådhynder - Hynder - Skibshynder - Betræk - Betræk til skibe